Абітурієнт  

   

Освітня діяльність  

   

Віртуальний факультет  

   

1.jpg

Результати, здобуті шляхом неформальної та/або інформальної освіти, визнаються відповідно до Положення про неформальну та інформальну освіту учасників освітнього процесу Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, яке затверджено на засіданні Вченої ради НПУ імені М.П. Драгоманова «30» вересня 2021 року протокол №3.

Формами неформальної освіти є: очні та/або дистанційні курси особистісного саморозвитку та підвищення кваліфікації, семінари, конференції, творчі групи, тренінги, майстер-класи, майстерні, вебінари, інші освітні ініціативи, спрямовані на розвиток додаткових умінь та навичок.

Формами інформальної освіти є: самоосвіта, читання, цілеспрямоване спілкування, перегляд кінофільмів, телепередач, відвідування гуртків, театрів, музеїв, інших установ культури, подорожі, екскурсії тощо.

Визнання результатів навчання неформальної та/або інформальної освіти здійснюється за відповідною заявою студента на ім’я декана факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я, до якої додається завірена копія документу, що підтверджує зміст заяви щодо компетентностей, яких здобувач набув через неформальну або інформальну освіту.

Результати неформальної та/або інформальної освіти студентів/слухачів Університету визнаються в системі формальної освіти також при визначенні освітнього рейтингу, в який включені результати оцінюваного предмету.

Викладач, реалізуючи принцип академічної свободи, у межах  даного освітнього компонента відповідно до силабуса за заявою студента, поданою на кафедру фізичної реабілітації, та за рішенням кафедри фізичної реабілітації, може зараховувати результати неформальної та/або інформальної освіти як складання окремих видів робіт (окремі теми, модульні контрольні роботи,  завдання тощо).