Тріумф студентів НПУ імені М.П.Драгоманова

на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування серед юніорів.

Фантастичні результати продемонстрували минулими вихідними наші студенти на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування, що проходив у м. Черкаси.

395 спортсменів з 19 областей нашої країни виборювали нагороди чемпіонату. Впродовж 4-х днів були розіграні комплекти нагород на коротких, довгих, естафетних і спринтерських дистанціях.

В перший день (коротка дистанція) золоту нагороду виборола Поляниця Ольга, а Королюк Анастасія стала бронзовою призеркою.

 

Другий день став справжньою несподіванкою для суперників. Весь п’єдестал пошани посіли студентки НПУ імені М.П.Драгоманова. Творцями цього дива стали: Ворчило Олена, Поляниця Ольга та Королюк Анстасія.

Естафетна команда у складі цієї зіркової трійки наших дівчат (Ворчило Олени, Поляниці Ольги, Королюк Анстасії) не залишила жодних шансів суперникам. Ще двоє наших студентів – Прокопенко Максим та Романов Георгій стали срібними призерами чемпіонату України в естафетах.

На дистанція спринту золотою нагородою відзначилась Ворчило Олена, а срібною призеркою стала її подруга по команді Королюк Анстасія.

Тож, загальні здобутки драгоманівців на чемпіонаті України склали аж 12!!!!!!нагород (6 золотих, 4 срібних та 2 бронзових).

Вітаємо з гучною перемогою студентів збірної команди НПУ імені М.П.Драгоманова зі спортивного орієнтування, викладачів та керівництво університету! Бажаємо нашим талановитим спортсменам вдало пройти всі етапи відбору до національної збірної і гідно представити Україну на чемпіонаті Європи та чемпіонаті Світу, які відбудуться влітку цього року у Словаччині та Фінляндії.